Wat is er te doen in El'sina?

Vrijwilligerscollectief 'Het Elsengroen'

Het Elsengroen
Cadeauwinkel van de wereld 

Het Elsengroen werkt in Diemen en omgeving aan de bewustwording over de levensomstandigheden van kansarmen in de wereld en de noodzaak deze mensen een menswaardig bestaan te helpen opbouwen.
Hiertoe verkoopt zij Fair Trade producten die zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. De kleinschalige producenten krijgen een rechtvaardige  prijs. Daarbij worden projecten ondersteund die onderwijs en gezondheid bevorderen. Daarnaast wordt voorlichting gegeven om een bewuste en duurzame consumptie te bevorderen.

 

De winkelwagen staat elke vrijdag en zaterdag bij het winkelcentrum Diemerplein. 

Grootverbruik

Voor onze (h)eerlijke koffie en thee hebben wij een reeks grote afnemers: scholen, kekren en bedrijven. Wij zijn blij met deze respons, maar blijven op zoek naar groepen die dit voorbeeld willen volgen,
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fred Nuisker. Telefoon: 06 - 52542022.  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligers

Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Taken zijn bijvoorbeeld: verkoper in de winkel, chauffeur, enz.
Nadere informatie: Hannie van Hoek. Telefoon: 020 - 6907204. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Nu ook een eigen website

Voor verdere informatie over onze activiteiten en de mogelijkheden onze projecten te steunen gaat u naar www.elsengroen.nl